Közvetlen alkalmazás

Fókuszáljon a legfontosabbra üzletvitele szempontjából, minden mást bízzon a Gitmax-ra
A közvetlen alkalmazás („Direct Hire”) előnyei
  • A közvetlen alkalmazás („Direct Hire”) előnyei
Az innováció létszükséglet.
Menjen elébe a problémáknak!
Az Ön vállalkozása növekszik.
Fókuszáljon kizárólag az üzletvitelre!
A megüresedett állások betöltése sok cégnél rengeteg erőfeszítést és erőforrást igényel. Egyidejűleg a meglévő munkatársakra extra nyomás nehezedik, hiszen nekik kell a hiányzó munkaerőt kompenzálniuk és a határidőket maradéktalanul betartani.

Átlagosan kb. 44 napot vesz igénybe az IT szektorban az új álláshelyek betöltése.
Egy olyan munkaközvetítő céggel, mint a Gitmax, jelentősen csökkentheti ezt az időtartamot, mivel kiterjedt jelölt adatbázisunk lehetővé teszi, hogy szinte azonnal bemutatásra kerüljenek képzett szakemberek, ezáltal csökkentve a működési költségeket.
Az innováció létszükséglet.
Menjen elébe a problémáknak!
Az Ön vállalkozása növekszik.
Fókuszáljon kizárólag az üzletvitelre!
Az IT toborzási szolgáltatás igénybevételének másik nagy előnye a rugalmasság. Akár egy meghatározott munkakört szeretne betölteni, akár gyorsan bővíteni szeretné cégét, mi személyre szabott megoldást kínálunk, kifejezetten az Ön igényeire tekintettel.

Az átfogó, rugalmas megközelítés lehetővé teszi, hogy olyan szakembereket találjon, akik jól illeszkednek az Ön cégéhez.
Az innováció létszükséglet.
Menjen elébe a problémáknak!
Az Ön vállalkozása növekszik.
Fókuszáljon kizárólag az üzletvitelre!
Az általános munkaerő-toborzási irodák nyilvántartásában gyakran szerepel sok olyan ember, akik alkalmasak belépő szintű munkakörök betöltésére, de ritkán szerepelnek magas szintű képességekkel rendelkező jelöltek. Ezenfelül ezek a toborzó irodák nem mindig értik az IT szegmens, illetve a cégek HR-osztályainak követelményeit, így korlátozott a képességük arra, hogy az Ön cégéhez legjobban illeszkedő személyt ajánljanak.

Másrészről, a legtöbb átlagos toborzó irodával ellentétben, a szakosodott IT toborzási ügynökök teljes hozzáféréssel rendelkeznek a magasan képzett és kompetens jelentkezőkhöz a munkaerőpiacon. Egy átfogó szűrési folyamat biztosítja, hogy az általuk javasolt jelöltek a legmegfelelőbbek legyenek az adott pozícióra.
Az innováció létszükséglet.
Menjen elébe a problémáknak!
Az Ön vállalkozása növekszik.
Fókuszáljon kizárólag az üzletvitelre!
Az IT toborzási szolgáltatások igénybevételével cége elkerülheti a hagyományos toborzási stratégiák okozta többletkiadásokat és nehézségeket.

Mi, a GitMax gyors és hatékony toborzási szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek, ami segít nekik pénzt, erőfeszítést és erőforrásokat megtakarítani, hogy továbbra is üzleti szegmensük csúcsán maradjanak, míg mi levesszük vállukról a toborzás terheit.
A Gitmax-nál tapasztalt toborzókból álló csapat egyesíti szakértelmét a legújabb, mesterséges intelligencia (AI) alapú kiválasztási technológiával, amely több évtizednyi közvetítési adatot használ. A toborzási folyamat egyszerűsítése és a lehető legtöbb alkalmas jelölt biztosítása érdekében a mesterséges intelligencia (AI) keresőmotorját használjuk profilelemzéshez és előszűréshez.
Humán készségeket tesztelünk és technikai kompetencia alapú interjúkat folytatunk le az Ön igényeinek leginkább megfelelő, legképzettebb és legagilisabb jelöltek felkutatása érdekében. Több mint kétmillió profilt tartalmazó adatbázisunknak köszönhetően világszinten biztosított a hozzáférés a különböző irányultságú technológiai szakemberekhez.
Gitmax Statisztikák
  • Gitmax Statisztikák
95%
Százaléka az alkalmazott jelölteknek több mint 1,5 éve dolgozik a cégnél
1/6
9/10
Hat jelöltből egy biztosan munkavállalóvá válik
Tízből kilenc esetben 1-2 napon belül biztosítjuk ügyfelünk számára a megfelelő jelölteket
A közvetlen alkalmazás folyamata
  • A közvetlen alkalmazás folyamata
01
Az ügyfél számára kívánatos felvételi követelmények meghatározása.
Első lépésként a csapatunk találkozik Önnel, hogy megismerjük pontosan a célokat és feladatokat, melyek a képzettség és tapasztalat meghatározásához szükségesek, illetve hogy pontos képet kapjunk arról, hogy milyen jelöltet keres.
02
A megfelelő IT szakemberek kiszűrése.
Az összegyűjtött adatok és az Ön igényei alapján megkezdjük a legmegfelelőbb szakmai háttérrel, releváns szakértelemmel rendelkező informatikusok profiljának elemzését.
03
Jelöltek
kiválasztása.
A rendelkezésre álló profilok ellenőrzését követően kiválasztjuk a legmegfelelőbb önéletrajzokat. Ezeket az önéletrajzokat továbbítjuk az Ön részére értékelés és mérlegelés céljából.
04
Jelöltek
tesztelése.
A kiválasztott jelölteknek több feladatot kell teljesíteniük, illetve többkörös interjún esnek át annak megállapítása céljából, hogy beillenek-e a csapatba és megfelelnek-e a munkaköri követelményeknek. Általában a munkáltató határozza meg ezeket a feladatokat, azonban kérésre készek vagyunk magunk összeállítani és értékelni a jelölt teljesítményét az Ön részletezett igényei, valamint a mi szakmai tudásunk alapján.
05
Visszajelzés és
további lépések.
A feladatok teljesítése és az interjúk lefolytatását követően az értékelés eredményei alapján várjuk az Ön véleményét. Professzionális csapatunk örömmel osztja meg saját véleményét és mutat rá a legjobb perspektívával rendelkező jelöltekre.
06
Állás felajánlása
és felvétel.
Fenti lépéseket követően, amikor Ön készen áll a kiválasztott jelöltek felvételére, továbblépünk a toborzási folyamat utolsó szakaszába: szerződéskötési ajánlatot teszünk nekik. A dokumentumok aláírását és a munkába lépés napjának meghatározását követően továbblépünk a felvételi eljárásra. Szakértőink a projekt minden részletét ismertetik az újoncokkal, segítik számukra az ismerkedést, és válaszolnak a felmerülő valamennyi kérdéseikre.
Tudjon meg többet a közvetlen alkalmazásról
  • Tudjon meg többet a közvetlen alkalmazásról
Vállalkozása sikerességének elősegítése az Ön egyedi szervezeti igényeihez igazodó személyzeti stratégiai megoldásokon keresztül.
Vállalat
Szolgáltatások
Készek vagyunk segíteni.

Adja meg e-mail címét, és elérhető munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot
Kövess Minket
Copyright 2024
By sending us a request you confirm your consent to the processing of personal data and accept the terms of our privacy policy.